Team

Familie

Persoonlijke sfeer

Kwaliteit

Vertrouwen

Wie zijn wij?

Leef & Beweeg is een unieke Personal Training en Vitaliteitsstudio in Born. Opgericht in 2011 door Aukje van Wersch en Jaap Bijsterbosch en inmiddels is ons team uitgebreid met Charlotte Spee, Sander Kirkels, Aniek Demandt, Maud Collin en Stefan Raeven.

 

Onze missie is mensen in Born en omgeving helpen naar een gezonde en vitale leefstijl. Altijd werkend vanuit de driehoek van kwaliteit van leven: Beweging, Voeding & Ontspanning.

 

Wij werken met kleine groepen, veel persoonlijke aandacht, een ongedwongen en sociale omgeving, kwaliteit in programma’s en trainingen.

 

Professioneel – Onze trainers zijn allemaal (inter)nationaal erkend opgeleid en jaarlijks volgen we individueel en als team nieuwe opleidingen en bijscholingen.

 

Kleinschalig – De groepen waarin je traint bestaan uit maximaal 12 deelnemers

 

Persoonlijke begeleiding – Door de kleinschaligheid kunnen we de trainingen aanpassen naar de klant en zorgen voor een goede techniek en uitvoering.

 

Sociale contacten en gezellige sfeer – Niet verplicht maar een kopje koffie of thee na de training staat voor je klaar in onze gezellige lounge.

 

Resultaat – is waar je voor komt en wij zorgen voor de juiste programma’s en trainingen die daar bij aansluiten.