©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

CONTACT

ONS

Tel. 046 486 15 21

Kerkstraat 13A, 
6121 LA Born

E. info@leefenbeweeg.nl

BEZOEK

ONS

Maandag - Vrijdag:

09:00 - 12:30

18:30 - 21:30

Zaterdag: 08:30 - 12:00

Zondag: 09:00 - 12:00 

VRAAG

ONS

September 27, 2018

July 12, 2018

February 27, 2018

February 20, 2018

November 13, 2017

October 20, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Ovengroente met zoete aardappel en kip

January 11, 2017

 
Ingrediënten
  • 1 rode paprika

  • 1 gele paprika

  • 250 g zoete aardappelen

  • 1 rode ui

  • 200 g kikkererwten (blikje)

  • 1 tl gedroogde oregano

  • 2 el olijfolie

  • 15 g peterselie

  • 1 el mayonaise

  • 2 el ketchup

  • 200 g kipfiletblokjes

  • 125 g cherrytomaten

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Boen de zoete aardappelen schoon en snijd in de lengte in dunne partjes. Maak de ui schoon en snijd in dunne parten. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Meng de paprika, aardappel, ui, kikkererwten, oregano, olie, peper en eventueel zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 25 min. in de oven.

  3. Snijd ondertussen de peterselie fijn en meng de helft door de mayonaise en ketchup tot een salsa.

  4. Neem de bakplaat na 10 min. uit de oven en schep de kip door het aardappel-groentemengsel. Neem na 20 min. uit de oven en schep de tomaten erdoor. Bak nog 5 min. Neem uit de oven en schep de rest van de peterselie erdoor. Serveer met de salsa.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square