©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

CONTACT

ONS

Tel. 046 486 15 21

Kerkstraat 13A, 
6121 LA Born

E. info@leefenbeweeg.nl

BEZOEK

ONS

Maandag - Vrijdag:

09:00 - 12:30

18:30 - 21:30

Zaterdag: 08:30 - 12:00

Zondag: 09:00 - 12:00 

VRAAG

ONS

September 27, 2018

July 12, 2018

February 27, 2018

February 20, 2018

November 13, 2017

October 20, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Zoete Aardappelburgers

March 30, 2017

 
 
Dit heb je nodig voor 4 burgertjes:
  • 200 gr zoete aardappel

  • 400 gr kidneybonen – uit blik, uitlek gewicht 250 gr

  • 1 ei

  • 1 tl gerookt paprika poeder

  • 1 sjalotje – gesnipperd 

  • snuf zout

  • 1 lente ui – in ringetjes

  • 1/2 avocado – in plakken

  • optioneel: 2 el zachte geitenkaas

 

Het allerlekkerst is als je de zoete aardappels poft in de oven (45 min op 200 graden) en daarna het velletje verwijderd. Als je hier geen tijd voor hebt kun je de aardappels ook gaar koken en daarna fijn prakken tot puree.

Giet de kidney bonen af en spoel schoon met water. Meng de zoete aardappel puree met de kidney bonen, sjalot, kruiden en het ei. Kneed goed door met je handen en knijp de kidneybonen fijn. Je kunt alles ook kort pureren met je staafmixer maar met je handen werkt net zo goed én je hebt minder vaat.

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep vier hoopjes van het beslag op de bakplaat en vorm er met een lepel rond burgers van.

Zet de burgers 20 tot 30 minuten in het midden van de oven.

Wanneer de burgers klaar zijn maak je ze af met avocado en lente ui. En wat geitenkaas als je dit lekker vindt.

 

-EET SMAKELIJK-

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square