Havermout Pannenkoekjes met Blauwe bessen en Banaan


De Pasen komt eraan. Dat betekent een heerlijke zondagochtend met een voedzaam ontbijt.

Deze havermout pannenkoekjes zijn daar perfect voor.

Dit heb je nodig voor ongeveer 6 pannenkoekjes (2personen)

  • Banaan - 2 rijpe

  • Havermout - Half kopje

  • Kaneel - 1/2 eetlepel

  • Ei - 2 eieren

  • Kokosolie

  • Blauwe bessen als topping

Zo maak je het:

  1. Pel de bananen, breek ze doormidden

  2. Meng de banaan met de havermout, kaneel en eieren in een keukenmachine (of prak de banaan en kluts alles heel goed door elkaar)

  3. Bak de pannenkoekjes zoals normale pannenkoeken in een kleine pan met kokosolie ongeveer 2 a 3 minuten aan beide kanten goudbruin. Voeg na 1 minuut de bosbessen toe.

  4. Serveer de havermout pannenkoeken eventueel met vers fruit en misschien ook nog wel een schepje yoghurt.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten