Quinoasalade met pecannoten, verse basilicum en citrusdressing


Nodig voor twee personen:

  • 150 gr quinoa

  • 2 tomaten

  • stuk of 6 gedroogde tomaatjes

  • 1 lente ui

  • 100 gr pecannoten

  • 1 handje verse basilicum

  • klein handje verse muntblaadjes

  • sap van 1/4 citroen

  • scheut olijfolie

  • snuf versgemalen zwarte peper

  • snuf zeezout

Zo maak je het:

Kook de quinoa gaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Snij ondertussen de tomaten, zongedroogde tomaten en de lente ui klein.

Meng alle ingredienten door de quinoa heen en breng op smaak met peper en zout.

-Eet smakelijk-

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square