Quinoa met omelet en avocado


Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 40 gram quinoa

  • 1 rode paprika in repen gesneden

  • halve avocado in blokjes

  • extra vergine geurende kokosolie

  • 1 omelet van 1 ei

  • handvol verse dragon

  • een scheut extra vergine, koudgeperste olijfolie

Bereiding

Kook de quinoa. Snijd vervolgens de paprika en de avocado. Kluts het ei met een klein beetje water en bak een omelet in de kokosolie. Wanneer de quinoa klaar is, dan schep je deze in je broodtrommel of lunchbak. Leg de paprika en avocado op de quinoa en leg je omelet er op. Knip de verse dragon en strooi deze over je maaltijd. Beetje olie er overheen gieten en klaar! Wil je meer variatie, meng dan bijvoorbeeld tomaten, feta of lente ui door het gerecht. Geniet lekker van je simpele meeneem lunch met quinoa omelet en avocado.

-EET SMAKELIJK-

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten