©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

CONTACT

ONS

Tel. 046 486 15 21

Kerkstraat 13A, 
6121 LA Born

E. info@leefenbeweeg.nl

BEZOEK

ONS

Maandag - Vrijdag:

09:00 - 12:30

18:30 - 21:30

Zaterdag: 08:30 - 12:00

Zondag: 09:00 - 12:00 

VRAAG

ONS

September 27, 2018

July 12, 2018

February 27, 2018

February 20, 2018

November 13, 2017

October 20, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Thaise wokschotel

July 27, 2017

 

Ingrediënten voor 2 personen: 

 

200 g peultjes 

150 g biefstuk 

1 stengel sereh (citroengras) 

1/2 limoen 

1 el vissaus 

1/2 el vloeibare honing 

2 el olijfolie 

1/2 zakje verse koriander (à 15 g) 

 

Bereiding: 

 

Peultjes schoonmaken en wassen. Biefstuk in dunne reepjes snijden (ca. 4 cm lengte). Buitenste schil van sereh halen en stengel in heel dunne ringetjes snijden. Limoen uitpersen. 

In pan met kokend water peultjes ca. 2 minuten koken en afgieten. In kommetje 1 eetlepel limoensap, vissaus, honing en 1 eetlepel olie tot dressing kloppen. Korianderblaadjes van steeltjes halen en iets fijnhakken. In wok rest van olie verhitten. Biefstukreepjes op hoog vuur al omscheppend bruinbakken. Zout en 1 eetlepel sereh toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Peultjes toevoegen en al omscheppend mee verwarmen. Overdoen in schaal. Dressing erover sprenkelen en bestrooien met koriander. Serveren met basmatirijst of zilvervliesrijst. 

 

-EET SMAKELIJK-

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square