©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

CONTACT

ONS

Tel. 046 486 15 21

Kerkstraat 13A, 
6121 LA Born

E. info@leefenbeweeg.nl

BEZOEK

ONS

Maandag - Vrijdag:

09:00 - 12:30

18:30 - 21:30

Zaterdag: 08:30 - 12:00

Zondag: 09:00 - 12:00 

VRAAG

ONS

September 27, 2018

July 12, 2018

February 27, 2018

February 20, 2018

November 13, 2017

October 20, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Silly Salmon

August 3, 2017

 

 

 

Ingrediënten voor 1 persoon: 

 

(wilde) zalm moot 

sla mix 

cherry tomaatjes 

groene asperges 

2 eitjes (vrije uitloop) 

citroen 

olijfolie 

 

Bereiding: 

 

Verwarm de oven op 180 graden en plaats een stuk (wilde) zalm in een aluminiumfolie pakketje en knijp een citroen uit over de zalm en besprenkel met zout, peper en knoflook. 

Terwijl de zalm in de oven gaart (zo’n 20 minuten, maar blijf af en toe checken) kook je de groene asperges (in grove stukken gesneden) kort, twee eitjes (hard) en snij je de cherry tomaatjes doormidden. Maak je bord mooi op door er een mix aan sla-blaadjes op te leggen met de al dente asperges en de cherry tomaatjes en halve hardgekookte eitjes en besprenkel met een heel klein beetje olijfolie en wat citroensap. Leg daarbovenop het stuk zalm dat in de oven gegaard is.

 

-Eet smakelijk!- 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square