Silly Salmon

Ingrediënten voor 1 persoon:

(wilde) zalm moot

sla mix

cherry tomaatjes

groene asperges

2 eitjes (vrije uitloop)

citroen

olijfolie

Bereiding:

Verwarm de oven op 180 graden en plaats een stuk (wilde) zalm in een aluminiumfolie pakketje en knijp een citroen uit over de zalm en besprenkel met zout, peper en knoflook.

Terwijl de zalm in de oven gaart (zo’n 20 minuten, maar blijf af en toe checken) kook je de groene asperges (in grove stukken gesneden) kort, twee eitjes (hard) en snij je de cherry tomaatjes doormidden. Maak je bord mooi op door er een mix aan sla-blaadjes op te leggen met de al dente asperges en de cherry tomaatjes en halve hardgekookte eitjes en besprenkel met een heel klein beetje olijfolie en wat citroensap. Leg daarbovenop het stuk zalm dat in de oven gegaard is.

-Eet smakelijk!-

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten