Kip uit de oven met tomaat en rucola


Ingrediënten voor 2 personen:

• 1 teen knoflook

• 5 el olijfolie

• 1 el gedroogde Italiaanse kruiden

• 350 g kipfilet

• 1 ui

• 4 tomaten

• 75 g rucola

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de knoflook fijn en meng met de olie en Italiaanse kruiden. Snijd de kipfilets in stukken (2 stukken per persoon). Doe de kip in de ovenschaal en schep om met de helft van de gekruide olie. Snijd de ui en tomaten in parten. Verdeel de ui en tomaten over de bakplaat en voeg de rest van de gekruide olie toe. Schuif de bakplaat onder in de oven en zet de ovenschaal erboven. Rooster ca. 30 min. Schep na 15 min. de kip en tomaten om. Neem uit de oven en schep de groenten en kip om met de rucola. Voeg naar smaak nog wat peper en eventueel zout toe.

-EET SMAKELIJK-

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten