Suikervrije Appel Crumble


Ingrediënten voor 1 persoon:

• 1 (biologische) rode appel

• 1 flinke snuf kaneel

• klein handje rozijntjes

• 15 g kokosolie

• 25 g amandelmeel

Bereiding:

In een pannetje, breng een klein laagje water aan de kook (ongeveer 1 cm). Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Voeg de appel toe aan het kokende water, en kook voor ongeveer 5 minuutjes. Haal vervolgens de pan van het vuur, giet de appeltjes af, en meng met de kaneel en rozijntjes. Verwarm ondertussen de kokosolie in een koekenpan, en voeg vervolgens het amandelmeel toe. Roer goed door, en bak goudbruin in ongeveer 5-10 minuten. Je kunt vervolgens de twee delen door elkaar roeren, lekker makkelijk, of serveer de appeltjes netjes met de kruimellaag bovenop. Warm is het lekkerst!

-EET SMAKELIJK-

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten