©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

CONTACT

ONS

Tel. 046 486 15 21

Kerkstraat 13A, 
6121 LA Born

E. info@leefenbeweeg.nl

BEZOEK

ONS

Maandag - Vrijdag:

09:00 - 12:30

18:30 - 21:30

Zaterdag: 08:30 - 12:00

Zondag: 09:00 - 12:00 

VRAAG

ONS

September 27, 2018

July 12, 2018

February 27, 2018

February 20, 2018

November 13, 2017

October 20, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Sato Ajam

February 20, 2018

Ingrediënten voor 4 personen: 

2 eieren 

2 uien 

3 tenen knoflook 

4 el zonnebloemolie 

2 tl sambal badjak 

1 el gemalen koriander (ketoembar) 

1 tl gemalen citroengras 

4 el Thaise vissaus 

6 cm verse gember 

1½ l kippenbouillon van tablet 

2 aardappelen 

1 prei 

300 g kipfilet 

½ Chinese kool 

4 el gebakken uitjes 

 

Bereiding: 

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui, knoflook, sambal, koriander, citroengras en vissaus 3 min. Schil en snijd de gember in plakjes en bak 2 min. mee. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. 

Schil ondertussen de aardappelen, snijd ze in blokjes van ca. 1 cm en voeg toe. Laat de soep op laag vuur 30 min. trekken. Was en snijd de prei in ringen. Snijd de kipfilet en de Chinese kool in reepjes. Voeg de prei en de kipfilet toe en laat nog 10 min. koken tot de kip net gaar is. Voeg de Chinese kool toe en laat in 1 min. een beetje slinken. 

Halveer de eieren. Verdeel de soep over kommen. Leg in elke kom een half ei en bestrooi met de gebakken uitjes. 

 

-EET SMAKELIJK-

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square