©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

CONTACT

ONS

Tel. 046 486 15 21

Kerkstraat 13A, 
6121 LA Born

E. info@leefenbeweeg.nl

BEZOEK

ONS

Maandag - Vrijdag:

09:00 - 12:30

18:30 - 21:30

Zaterdag: 08:30 - 12:00

Zondag: 09:00 - 12:00 

VRAAG

ONS

September 27, 2018

July 12, 2018

February 27, 2018

February 20, 2018

November 13, 2017

October 20, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Vegan Parpikasoep

February 27, 2018

 

 

Ingrediënten 

Voor 2 personen

  • 4 rode paprika’s

  • 4 grote tomaten

  • 500 ml bouillon

  • 200 gram kikkererwten croutons

  • 2 teentjes knoflook

  • 2 uien

  • Een snufje chilipeper

  • olijfolie

Bereiding 

  1. Allereerst verwarm je de oven voor op 200 graden en bekleed je de bakplaat met bakpapier.

  2. Was de paprika, snijd deze in de lengte door en verwijder de zaadjes. Leg de paprika’s vervolgens (met het vel naar boven) op de bakplaat en rooster deze in 10 minuten zacht.

  3. Verwarm nu in een soeppan de olie.

  4. Ondertussen snij je de ui en knoflook in kleine stukjes. Fruit deze voor ongeveer vijf minuten.

  5. Voeg daarna de, in grote stukken gesneden, tomaten toe gevolgd door de paprika’s, bouillon en chilipeper.

  6. Verwarm ongeveer voor 10 minuten en pureer daarna met een staafmixer of blender. Voor de smaak voeg je wat peper en zout toe.

  7. Klaar! Schenk nu in kommen en garneer de soep met kikkererwten croutons.

Tip:  vind je de soep niet vullend genoeg? Maak er een echte maaltijd van en kook 100 gram rode linzen mee met de rest van de soep.

 

-EET SMAKELIJK-

 

BRON: http://www.ilovehealth.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square