©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

CONTACT

ONS

Tel. 046 486 15 21

Kerkstraat 13A, 
6121 LA Born

E. info@leefenbeweeg.nl

BEZOEK

ONS

Maandag - Vrijdag:

09:00 - 12:30

18:30 - 21:30

Zaterdag: 08:30 - 12:00

Zondag: 09:00 - 12:00 

VRAAG

ONS

September 27, 2018

July 12, 2018

February 27, 2018

February 20, 2018

November 13, 2017

October 20, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Beef Chimmichurri

July 12, 2018

Ingrediënten (voor 2 personen):
– 2 dunne beeflapjes
– 1/2 rode peper
– een pluk verse bladpeterselie (alleen de blaadjes)
– een pluk verse koriander (alleen de blaadjes)
– een pluk verse basilicum (alleen de blaadjes)
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 3 eetlepels rodewijnazijn
– 1/2 rode ui
– 1 kleine knoflookteen
– 4 eetlepels olie
– peper & zout

 

Bereidingswijze: 
– Meng de olie en de rodewijnazijn samen met een snuf peper en zout in een kommetje en zet even weg.
– Maal de rode peper, peterselie, koriander, basilicum, oregano, rode ui, knoflook, bieslook,koriander met wat peper en zout fijn in een keukenmachine.
– Schep dit bij het olie-azijnmengsel en roer door elkaar.
– Verwarm een grillpan op hoog vuur.
– Bestrijk beide kanten van het vlees met olie en bestrooi licht met peper en zout.
– Bak de beeflapjes om en om in enkele minuten goudbruin met mooie grillstreepjes.
– Serveer het vlees met de chimmichurri.

 

Lekker met krieltjes en een groene salade!

 

-EET SMAKELIJK-

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief