Beef Chimmichurri


Ingrediënten (voor 2 personen): – 2 dunne beeflapjes – 1/2 rode peper – een pluk verse bladpeterselie (alleen de blaadjes) – een pluk verse koriander (alleen de blaadjes) – een pluk verse basilicum (alleen de blaadjes) – 1 theelepel gedroogde oregano – 3 eetlepels rodewijnazijn – 1/2 rode ui – 1 kleine knoflookteen – 4 eetlepels olie – peper & zout

Bereidingswijze: – Meng de olie en de rodewijnazijn samen met een snuf peper en zout in een kommetje en zet even weg. – Maal de rode peper, peterselie, koriander, basilicum, oregano, rode ui, knoflook, bieslook,koriander met wat peper en zout fijn in een keukenmachine. – Schep dit bij het olie-azijnmengsel en roer door elkaar. – Verwarm een grillpan op hoog vuur. – Bestrijk beide kanten van het vlees met olie en bestrooi licht met peper en zout. – Bak de beeflapjes om en om in enkele minuten goudbruin met mooie grillstreepjes. – Serveer het vlees met de chimmichurri.

Lekker met krieltjes en een groene salade!

-EET SMAKELIJK-

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten