BBQ-salade met gegrilde meloen, amandelen en feta


Ingrediënten:

  • 1 cantaloupemeloen

  • 50 g gerookte amandelen

  • 150 g feta

  • 125 g rucola

  • 1 el extra vierge olijfolie

  1. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Halveer de meloen en verwijder de pitten en de draderige binnenkant. Snijd elke helft in 4 parten en verwijder de schil.

  2. Gril de meloenparten aan beide kanten op de barbecue of in de grillpan tot er grillstrepen ontstaan. De meloen hoeft niet door en door warm te worden. Laat de meloen a‰fkoelen. Hak de amandelen grof. Snijd de feta in blokjes.

  3. Verdeel de rucola over een grote platte schaal. Leg de meloen erop en verdeel de feta erover. Besprenkel met de cremaceto en olijfolie en bestrooi met de amandelen.

Bereidingstip:

Dit gerecht kun je deels een halve dag van tevoren maken: gril de meloen, hak de amandelen en snijd de feta.

Tip:

De salade meenemen? Verpak alle ingrediënten apart en meng ter plekke.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

CONTACT

ONS

Tel. 046 486 15 21

Kerkstraat 13A, 
6121 LA Born

E. info@leefenbeweeg.nl

BEZOEK

ONS

Maandag - Vrijdag:

09:00 - 12:30

18:30 - 21:30

Zaterdag: 08:30 - 12:00

Zondag: 09:00 - 12:00 

VRAAG

ONS