©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

CONTACT

ONS

Tel. 046 486 15 21

Kerkstraat 13A, 
6121 LA Born

E. info@leefenbeweeg.nl

BEZOEK

ONS

Maandag - Vrijdag:

09:00 - 12:30

18:30 - 21:30

Zaterdag: 08:30 - 12:00

Zondag: 09:00 - 12:00 

VRAAG

ONS

September 27, 2018

July 12, 2018

February 27, 2018

February 20, 2018

November 13, 2017

October 20, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Gezonde Andijvie stamppot

September 27, 2018

 

Ingrediënten:

 

Voor 4 personen

  • 1,5 kilo aardappels (ik doe de hoeveelheid altijd een beetje op gevoel)

  • 300 gram andijvie

  • 250 gram magere spekreepjes

  • Handje pijnboompitjes

  • 250 gram cherrytomaatjes in stukjes

  • 100 ml karnemelk

  • 2 el olijfolie

  • 1 teentje geperste knoflook

  • Zout en peper  (naar smaak toevoegen)

Bereiding andijvie stamppot:

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in 20 min. gaar.

  2. Bak ondertussen de spekreepjes in 7 min. bruin en krokant. Klaar? Voeg dan een scheutje water toe aan de spekjes.

  3. Stamp de aardappelen en voeg de karnemelk toe en stamp het tot een smeuïge puree.

  4. Voeg een handje andijvie toe en roer dit door de puree. Is het nog heel droog? Doe er dan wat jus van de spekjes doorheen. Doe vervolgens de rest van de andijvie erbij en roer tot het lekker smeuïg is. Maak het op smaak met wat zout en peper.

  5. Bak de pijnboompitjes in een pan met olijfolie. Voeg de knoflook en de cherrytomaatjes erbij en bak dit samen tot de pijnboompitjes mooi lichtbruin zijn.

  6. Schep de andijvie op en verdeel de spekjes en de pijnboompitjes met tomaatjes over de andijvie.

 

-EET SMAKELIJK- 

 

BRON: ilovehealth.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags