DE INTERNATIONALE FITNESS RACE VOOR EVERYBODY

HYROX verovert de fitnesswereld! HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie. HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1 km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald. Dit vindt plaats in grote overdekte locaties waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers.

DE FITNESS RACE

52% van de sportschoolleden beschouwd fitness als hun primaire sport. Fitness is de grootste sport ter wereld en HYROX is het eerste ”mass participation event” dat dagelijkse sportschoolbezoekers hun eigen race geeft om voor te trainen. HYROX verkleint hiermee het gat met traditionele duursportevenementen. Door de manier waarop de functionele oefeningen zijn ingericht is er een race gecreëerd die voor elk lichaam geschikt is.

VIND JOUW LEVEL

HYROX is toegankelijk voor iedereen en bestaat ongeacht het fitnessniveau uit 4 verschillende race divisies:
Open: Zet in deze divisie je eerste HYROX persoonlijk record. Een uitdagende maar zeker haalbare race voor ieder individu.

Pro:
Voor de ervaren racer waarbij er zwaardere gewichten gehanteerd worden.

Doubles:
Zoek een partner en ga de uitdaging aan als een paar. Je rent allebei de 8 km, maar verdeeld de functionele oefeningen onder elkaar.

Relay:
Kom samen met jouw unieke viertal naar HYROX, bestaande uit vrienden, familie of collega’s, en race de estafette waarbij elk lid van het team 2 keer 1 km rent en 2 functionele oefeningen doet.