Onze missie

Onze missie is mensen in Born en omgeving helpen naar een gezonde en vitale leefstijl. Altijd werkend vanuit de driehoek van kwaliteit van leven: Beweging, Voeding & Ontspanning. Wij werken met kleine groepen, veel persoonlijke aandacht, een ongedwongen en sociale omgeving, kwaliteit in programma’s en trainingen.

Wij zijn uw partner bij het optimaliseren van uw unieke leefstijl en gezondheid. Zodat u optimaal bent voorbereid om uw persoonlijke (levens)doelen te kunnen realiseren.

Ons verhaal

Leef & Beweeg begon in 2011 met een kleinschalige Personal Training & Vitaliteitsstudio, opgericht door Aukje van Wersch en Jaap Bijsterbosch. Al snel bleek het concept succesvol en werd er gestart met een aanbouw voor uitbreiding van de groepstrainingen en de Personal Training.

De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering blijkt nog steeds de belangrijkste pijler van ons concept samen met de continue verbetering van de diensten en de kwaliteit van begeleiding.

Ieder jaar volgen zowel Aukje en Jaap als de teamleden cursussen en opleidingen. En regelmatig zijn zij de eerste, of onderdeel van de eerste groep, (inter)nationaal gecertificeerde trainers op het vlak van training, coaching, voeding of yoga. Vernieuwend en continu op zoek naar de beste (wetenschappelijk) bewezen manieren om de leden te helpen.

Met de aankoop van de nieuwste locatie aan de Parkweg is de weg vrij gekomen om de droom te gaan verwezenlijken. De droom om een geïntegreerd concept aan te bieden en voor letterlijk iedereen de mogelijkheid te bieden om te werken aan hun gezondheid en fitheid. Leef & Beweeg is er voor de klant die moet revalideren, fitter wil worden, een leefstijl verandering nodig heeft of de sportspecifieke (top)sporter.

Een leven zonder welvaartsziekten
Iedereen (jong & oud) begeleiden om een volgende stap te maken richting een gezondere leefstijl, door middel van inspirerende en op maat gemaakte programma’s en coaching die de gezondheid van de persoon verbeterd waarbij de kwaliteit van leven op de voorgrond staat.

Wij hebben het team van specialisten die dit mogelijk maakt en samen klaar staan voor jou!

Onze reis